Бинго Бања Лука приредио рођенданску забаву уз мноштво награда

Уручена донација Дајак клубу у износу од 5.000 KМ

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2024. 16:21

Бинго Бања Лука прославио је рођендан уз фантастичну цјелодневну забаву за све посјетиоце. И овога пута Бинго је био мјесто окупљања и забаве за све генерације, а посјетиоци су имали прилику окушати своју срећу у атрактивним играма и освојити вриједне награде.

Једна од најзабавнијих игара била је склапање пазли, гдје су тимови од по двоје такмичара слагали фотографије препознатљивих бањалучких мјеста, као што су Господска улица, тврђава Кастел и дајак. Kако из Бинга нико не иде празних руку, сви учесници су добили вриједне поклоне које је Бинго осигурао заједно са партнерима центра: златара Сезам, цвјећара Миреллфлаверс, студио Лумир, апотека Б Фарм, ресторан Мамичка и трговина Галакси код. 

За најмлађе посјетиоце организовали су кутак пун игара: од XО-а, фејс пејнтинга, балона, до игара с кинетичким пијеском. Омиљене маскоте Соник и Маршал додатно су уљепшале дан и донијеле осмијехе на лица малишана.

Посебно занимање изазвала је интерактивна игрица на дисплеју „Бингос у Дајаку“, у којој су учествовали и чланови ''Дајак клуба''. Сви посјетиоци имали су прилику заиграти игрицу и дати допринос скупљајући бодове, а Бинго је овом приликом уручио донацију од 5.000 KМ "Дајак клубу" за репарацију чамаца, потврђујући своју посвећеност подршци локалној заједници.

Такође, посјетиоци су током цијелог дана уживали у промоцијама и дегустацијама, а прослава је завршена уз рођенданску торту и извлачење добитника наградне игре „Наше мјесто већ 10 година“. 

Бинго Бања Лука захваљује свим посјетиоцима и партнерима и упућује искрене честитке добитницима 15 ваучера за куповину у Бингу у вриједности 1.000 KМ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.