Денис Шулић

"У првој седмици октобра можемо очекивати снижење цијена производа“

  • Извор: РТРС
  • 20.09.2023. 08:43

У првој седмици октобра можемо очекивати снижење одређеног броја производа, рекао је Денис Шулић, министар трговине и туризма.

"Можемо очекивати још већи број производа који ће бити снижени. Од 15 до 30 производа, и они ће бити ослобођени марже“, нагласио је Шулић. 

Шулић је поручио да је ово други корак у кампањи "Друштвено одговоран", која ће окупити и произвођаче и добављаче и трговачке ланце, тако да ће одређени производи бити пласирани без произвођачке и трговачке марже.

"Тиме би обезбиједили повољније цијене за робе широке потрошње, како би лакше пребродили инфлаторне ударе, за које опет нисмо ми криви, већ долазе из свјетских токовa“, истакао је Шулић.

Он је нагласио да је циљ кампање да на улазу у сваки тржни центар буде видљиво гдје стоје производи из кампање "Друштвено одговоран".

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм