Derventa

"Sanino" za 20 godina proizveo 25 miliona pari obuće

  • 14.12.2019. 20:56

Fabrika obuće "Sanino" iz Dervente za 20 godina postojanja proizvela je i isporučila na inostrano tržište 25 miliona pari obuće, a trenutno u pogonima u Derventi i Prnjavoru zapošljava 850 radnika i planira da taj broj poveća.

Osnivač i direktor "Sanina" Radovan Pazurević rekao je večerašnjoj svečanosti u Derventi, da ova kompanija ima dobre poslovne rezultate i da naredne godine planira da poveća broj radnika.

"Trebalo je dosta truda, energije, volje i želje da se uspije sve ove godine. Nismo imali problema sa kašnjenjem isporuke prema našim partnerima, a imamo ponajbolje partnere u čitavoj regiji kada je u pitanju proizvodnja obuće", rekao je Pazurević.

Svečanosti su prisustvovali svi poslovni partneri sa kojima ova firma uspješno sarađuje godinama.

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić čestitao je rukovodstvu i svim zaposlenima jubilej i poželio im uspješno poslovanje i u narednom periodu.

""Sanino" je jedan od pionira derventske privrede, vodilja u obućarskoj branši. Gospodin Pazurević i njegova porodica sa firmom "Sanino", koja je prije svega porodična firma, imaju značajan udio u derventskoj privredi, gdje imamo više od 30 stranih kompanija", rekao je Simić novinarima.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas rukovodstvu i svim zaposlenima u derventskoj fabrici obuće "Sanino" 20 godina uspješnog rada.
 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм