Мађарска

Ланац супермаркета под истрагом?

  • 20.07.2024. 20:52

Мађарска канцеларија за заштиту тржишног такмичења (GVH) је најавила покретање истраге против локалне јединице њемачког ланца супермаркета Алди због сумње на непоштену пословну праксу, наводи се у извјештају државног медија МТИ.

GVH је рекао да је Алди рекламирао "100% свјеже и мађарско месо увијек на залихама" у натписима изнад фрижидера који нису били нужно снабдјевени искључиво мађарским производима.

Све културе дозреле: Високе температуре извеле пољопривреднике на њиве

Све културе дозреле: Високе температуре извеле пољопривреднике на њиве

Одговарајући на саопштење, "Алди Мађарска" је саопштио да и даље остаје при обећању датом у новембру 2021. да ће на својим сталним залихама држати свјежу живину, свињетину и говедину само од локалних добављача. Купци могу направити разлику између свијежег меса из Мађарске и других производа на темељу паковања, додаје се, преноси "Seebiz".

Блокирали саобраћај да би сачували возила од кише и града!

Блокирали саобраћај да би сачували возила од кише и града!





Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм