ПУ Добој

Владислав Милановић полицајац за примјер

  • Извор: АТВ
  • 30.07.2024. 19:12

Полицајац, спортиста, хуманитарац. То је у најкраћем 46 годишњи Добојлија Владислав Милановић. Двоструки најбољи спортиста Добоја и носилац црног појаса у каратеу, у полицијску службу стигао је 1997. Крим техника била је прва станица на којој је и заволио позив.

"Посебан је осјећај када рецимо на основу отиска прста који на лицу мјеста пронађете идентификујете извршиоца и докажете му кривично дјело“, каже Владислав Милановић.

Био је инспектор, шеф одсјека. Тренутно води одјељење општег криминалитета. Спортски дух чини да обара рекорде и на послу.

"Ја могу да кажем да је највећа количина 44 кг марихуане коју смо ми успјели да заплијенимо то је та цифра и још нико није испред ПУ оборио тај рекорд“, каже Милановић.

Са полицијада у добојску станицу доноси медаље. Када је окончао каријеру каратисте, опробао се у стоном тенису. То није једини спорт којим се бави када не води истраге. 

"Велика моја љубав је бициклизам исто тако која се родила заједно са колегама из У Добој са којима се дружим и са који сам у више навратио правио одређене туре по Републици Српској“.

Омиљен је међу колегама. О Дади, како га зову, имају само ријечи хвале.

"Да се ради о једном изузетно одговорном полицијском службенику, полицијском службенику на кога сваки колега може да се ослони у раду, полицијском службенику који има довољно самоиницијативности“, каже Драган Сушић, начелник сектора крим полиције у ПУ Добој.

На послу и на терену, као и мимо њих даје све од себе. Тако је било и када је требало донирати дио јетре. Свјестан ризика ушао је и у тај меч,  а негативан исход је оно од чега му се и данас стеже грло и навиру сузе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм