ВИДЕО

Весна својим талентима чини вјеру живом и постојаном

  • Извор: АТВ
  • 05.05.2024. 10:03

Непроцјењива је и чудесна љубав према вјери, традицији и животу који прати пут истинских вриједности. Тим путем захваљујући најискренијој породичној љубави вјешто пролази и Весна Ђуровић.

Ова млада жена јединствена је у својим настојањима да традицију учини живом и постојаном. Свим својим талентима и залагањима Весна слави живот, а кроз живот слави и доброту.

И истина је, неки тренуци нас замисле, промијене, учине нам дане још вриједнијим и смисленијим и баш тад пожелимо још снажније дисати, још више дијелити, још јаче љубити живот, породицу, све оно што нас чини човјеком који својим постојањем чува највриједније што имамо.

Васкрс посебно мјесто заузима у срцу сваког од нас. Посебна топлина вјере, надања, самог васкрсења испуњава нам душу радошћу. Тада окружени најмилијима живимо тренутак и све оно што заправо јесмо кад смо у загрљају најдражих.

Зато и не чуди да је ова млада жена годинама уназад поносни члан Ансамбла народних игара и пјесама "Веселин Маслеша“. Ту је пронашла сличне себи и баш ту још снажније љуби своја залагања. Отуд Весна у народној ношњи, оној за коју је највише везана. Наравно, с посебним разлогом.

Вјероватно сте и сами схватили да љубав којом његујемо истинске вриједности за које се залажемо, јесте права звијезда водиља и то она најсвјетлија која буди наше најскривеније емоције и шири наду и радост тамо гдје је и кад је најпотребнија.

Веснину причу погледајте у видео прилогу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм