Колона возила

Велика гужва на Граничном прелазу Градишка

  • Извор: АТВ
  • 27.04.2024. 11:22
  • 14:25

На Граничном прелазу Градишка велика је гужва на улазу у БиХ, гдје је формирана колона возила.

Колоне возила су на овом прелазу и на излазу из БиХ.

Ауто-мото савез (АМС) Републике Српске апелује да возачи посебно избјегавају гранични прелаз Градишка због километарских колона возила.

Велике гужве и дужа задржавања евидентирани су на свим граничним прелазима са Хрватском, осим тренутно у Козарској Дубици и Новом Граду, саопшtено је из АМС-а.

На осталим граничним прелазима са Србијом и Црном Гором задржавања за сада нису дужа од 30 минута.

На граничном прелазу Каракај код Зворника забрањен је саобраћај за возила преко пет тона највеће дозвољене масе која се преусмјеравају на нови мост Братољуб у Братунцу и на гранични прелаз Рача, док аутобуси могу користити гранични прелаз Шепак.

Фреквенција возила појачана је на свим приоритетним путним правцима и граничним прелазима, па је потребно стрпљење возача због повремених застоја и вожње у колони. 

Из Ауто-мото савеза Републике Српске раније је најављено да се данас очекује појачана фреквенција возила на свим приоритетним путним правцима и граничним прелазима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)