РХМЗ

У суботу свјежије са кишом

  • Извор: СРНА
  • 19.07.2024. 15:03

У Републици Српској и Федерацији БиХ у суботу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме, благо свјежије у односу на претходне дане, са температуром ваздуха до 33 степена Целзијусова, на југу до 36.

Ујутро ће на сјеверу и западу бити облачније уз повремену кишу и пљускове са грмљавином, а у осталим предјелима и даље сунчано и суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха износиће од 18 до 25, у вишим предјелима од 15 степени Целзијусових.

Прије подне и до средине дана облачност са падавинама ће захватити и централне и источне предјеле гдје ће бити услова за јаче локалне непогоде уз обилније падавине и појаву града. Послије подне и увече у већини предјела биће нестабилно уз повремене пљускове са грмљавином. У Херцеговини остаје врло топло и претежно сунчано.

Током ноћи на суботу очекује се наоблачење од сјеверозапада уз повремене падавине.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, повремено у зони пљускова и јак, сјеверних смјерова.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било сунчано уз малу облачност, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница 18 степени, Чемерно 20, Соколац 24, Хан Пијесак 25, Кнежево 26, Калиновик, Мраковица и Сарајево 27, Дринић 29, Мркоњић Град 30, Гацко, Рибник и Сребреница 31, Неум, Рудо и Фоча 32, Бањалука, Нови Град, Приједор и Србац 33, Бијељина, Добој и Зворник 34, Билећа 36, Требиње 37 и Мостар 40 степени Целзијусових.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    '‘Народ прича (Р)и (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.