Потпуно одушевљење

Тијану тата трактором довезао на матуру

  • Извор: Телеграф
  • 17.06.2024. 07:33

На Тргу партизана у Ужицу прије неколико дана нико није остао равнодушан јер је свим присутнима једна дјевојка изазвала различите реакције. На своју малу матуру дошла је Тијана Марковић, али то не би било ништа необично да није искочила из трактора.

Центром Ужица продефиловали су мали матуранти из ОШ "Миодраг Миловановић Луне" коју похађају дјеца из села Каран, Рибашевина и Луново Село. Међутим, шоу је украла малена Тијана Марковић коју је тата довезао трактором што је изазвало изненађење, како пролазника тако и школских другара.

Трактор се зауставља, врата јој отвара тата, а из њега искаче прелијепа Тијана у зеленој хаљини и са широким осмијехом на лицу. Тата је прати у стопу и не скрива срећу и понос због своје мезимице, што се види на његовом лицу.

Порука Хелезу - даље руке од Српске

Порука Хелезу - даље руке од Српске

"Не знам како је тати пала ова идеја на памет, али сам се сложила. Планирам да упишем техничко и графичко цртање. Другари су се смијали, али мене није било срамота, нема чега да ме буде срамота, ја сам са села", поручује Тијана кроз осмијех за портал "Ужице огласна табла".

Испод видеа само су се низали коментари похвале за ову матуранткињу, али и њеног тату.

"Велико браво за Тијану и за тату. Оригинална идеја дивних људи који поносно репрезентују оно чиме се баве";

"Тај трактор је отхранио и вриједи више од многих аутомобила, а вјерујем да имају и ауто и кућу и имање, на којем сви вриједно раде и живе здравим животом и тако и васпитавају своју дјецу. Да нам је више таквих породица сви би цвјетали. Ово је за понос, а за срамоту су они који се стиде родитеља и хлеба којим су отхрањени";

Тадић уздрмао Србију: Лидер сам

Тадић уздрмао Србију: Лидер сам

"Браво, лутко лијепа. Јединствена и уникатна, а поштујеш своју традицију и поријекло. Пуно среће лутко и остани тако јединствена", поручили су јој у коментарима, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.