Potpuno oduševljenje

Tijanu tata traktorom dovezao na maturu

 • Izvor: Telegraf
 • 17.06.2024. 07:33

Na Trgu partizana u Užicu prije nekoliko dana niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije. Na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije iskočila iz traktora.

Centrom Užica prodefilovali su mali maturanti iz OŠ "Miodrag Milovanović Lune" koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezao traktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelijepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmijehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mezimice, što se vidi na njegovom licu.

Poruka Helezu - dalje ruke od Srpske

Poruka Helezu - dalje ruke od Srpske

"Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela", poručuje Tijana kroz osmijeh za portal "Užice oglasna tabla".

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu.

"Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentuju ono čime se bave";

"Taj traktor je othranio i vrijedi više od mnogih automobila, a vjerujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vrijedno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju djecu. Da nam je više takvih porodica svi bi cvjetali. Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i hleba kojim su othranjeni";

Tadić uzdrmao Srbiju: Lider sam

Tadić uzdrmao Srbiju: Lider sam

"Bravo, lutko lijepa. Jedinstvena i unikatna, a poštuješ svoju tradiciju i porijeklo. Puno sreće lutko i ostani tako jedinstvena", poručili su joj u komentarima, prenosi "Telegraf".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:43 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

 • 19:50 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:55 Vremenska prognoza

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 20:00 Еmisija: Bingo

  Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

 • 20:30 ATV Specijal: Krim

  Zavirili smo u najskrivenije, najljepše, ali i najmračnije kutke Krima. Otkrivamo: Šta su na krimskom poluostrvu radili Stari Grci? Gdje se nalazi kolijevka ruskog pravoslavlja? Kako je ovo rusko poluostrvo pomirilo antiku, orijent i vizantijsko nasljeđe?