"Смирићете се"

Свештеник Предраг открио: Свака српска кућа мора да има ову икону!

  • 06.09.2024. 12:00

Ниједна српска кућа не би смјела да постоји а да нема ову икону! Тим ријечима јавности се обратио свештеник Предраг Поповић који користи друштвене мреже да пренесе важне и лијепе поруке.

Ријеч је о икони јасеновачких мученика. Како је у коментарима појаснио свештеник Јасеновачки мученици су канонизовани и направљена им је икона.

– Свако треба да има икону јасеновачких мученика у свом дому. Прво, одајемо почаст и захвалност онима који су, жртвом својом, живот дали за своју вјеру. То су наши родитељи, прародитељи, којима се ми поносимо. Јако добар нам је показатељ шта су они имали и кроз шта су они прошли, а шта ми имамо данас, они су наше смирење и ко год да дође од странаца и пита шта је ово, ми ћемо да кажемо то су Срби и друге нације који су убијени најгором могућом муком познатом на планети – испричао је Поповић.

Како је навео, овако се пред иконом треба и помолити.

– Кад год мислите да бјесните, да вам нешто фали, погледајте икону, смирићете се. Кад имате много тога, погледајте је, спустићете се. Она ће вас држати у балансу – поручио је на крају, преноси Телеграф.


Пратите нас и путем Вибера