Туга

Срцепарајуће ријечи мајке дјевојчице која је дигла регион на ноге

  • Извор: Агенције
  • 07.10.2024. 19:46

Хелена Гавран, за коју су цијела Србија, али и регион и дијаспора, годинама скупљали новац како би могла да се лијечи у иностранству, преминула је 1. октобра.

Катарина Гавран, мајка мале Хелене Гавран (8), дјевојчице коју смо упамтили по необично лијепој, дугој црвеној коси, али и тешкој болести са којом се дуго борила, први пут се огласила на друштвеним мрежама након трагедије која нас је све потресла и опростила се и тим путем од малене Златокосе потресном објавом.

Најављено могуће повећање плата за велики број радника у БиХ

Најављено могуће повећање плата за велики број радника у БиХ

"Најдража мамина златокоса дјевојчице, посебно моје дијете, сада си негдје горе, високо, гдје више не можемо да те додирнемо. Данас је седми дан како си раширила своја крила. Била си прва ствар коју угледам ујутру када очи отворим и посљедња када увече заспим, и сада си ту, осјећам твоје присуство у сваком тренутку без обзира на твоје физичко одсуство, јер душа никада не умире, вјечно ћеш бити наш анђео и душа наше душе. Нажалост, Бог је одлучио да се овако кратко задржиш на овом доле свијету, али сам сигурна да је твоја мисија обављена. Није Бог случајно у овом тренутку баш тебе изабрао за себе. Ми смо изгубили дио душе, али ти си побиједила! Оставила си огромну празнину за собом, али ми ћемо ту празнину попунити најљепшим сјећањима на тебе. Било је безброј тренутака проведених са тобом гдје смо се вољели, смијали, уживали и били најсрећнији. Хвала ти што си изабрала баш нас да будемо твоји родитељи, поносни смо на твоју храброст и великодушност. Пуних пет година си се храбро борила, кроз све си ишла увијек са осмијехом, зато осмијех и јесте данас наш заштитни знак, дала си све од себе љубави наша", написала је и додала:

Распорили ајкулу и шокирали се када су видјели шта је у њој

Распорили ајкулу и шокирали се када су видјели шта је у њој

"Научила си нас много тога и дала нам много снаге, и не само нама, него многим људима, ујединила си нас, научила си нас многим животним лекцијама. Ти си наш покретач увијек била и заувијек ћеш то остати. Мама није спремна за ово и никада нећу бити, али ускоро се враћамо заједно кући, нашој кући, да те вјечно чувамо. Бићеш на сигурном анђеле, тата, мама и твоје секе ће увијек бити ту. Једног дана ћемо се поново срести, знам то. Живим за наш поновни сусрет Хели моја. Бог је љубав, а љубав је бескрајна. Волимо те до Неба анђеле наш! 17.11.2015 - 01.10.2024. Чувамо те и заувек ћемо те чувати… Ово је тренутни растанак, а Бог ће нам обезбиједити најљепши састанак… Била си најљепши анђео на земљи, сигурна сам да си сада и на небу, зато рашири крила најјаче (онако најјаче како само ти умијеш) и путуј у царство небеско анђеле наш…", написала је мајка преминуле дјевојчице, Катарина Гавран.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: