Проналажење утјехе

Снага молитве: Ове ријечи ће вас ослободити од бесмисла и очаја

  • 06.10.2024. 18:32

Када се суочавате са страховима, стрепњама и неизвјесношћу, проналажење утјехе и снаге кроз молитву може бити веома умирујуће.

Ево молитве која вам може помоћи када се осјећате исцрпљено и преплављено проблемима:

– Драги Боже, хвала на свим милостима које ми дајеш свакога дана. Ти си свијет, праведан, милостив и моћан, и без Тебе ништа не би имало смисла у моме животу.

Боже, видиш колико сам исцрпљен од свега што ми се догађа. Моју наду и снагу треба обновити. Освјежи мој ум. Помози да видим Твоју моћну руку на дјелу.

Знам да немам довољно снаге да све издржим, али вјерујем да Ти имаш. Твоја снага је савршена у мојој слабости. С тобом сам јак. Молим Те, чини то и даље стварним у моме животу.Помози ми да се усредсредим на оно што желиш да учиним сљедеће, држећи поглед усмјерен на Тебе, умјесто на оно што се догађа око мене.

Помози ми да се сјетим ко сам и шта сам. Испуни моје биће својим миром. Изводи ме из ове густе магле. Видиш колико ми је тешко и колико требам Твоју помоћ.

Амин.

Ова молитва може вам помоћи да се усредсредите на своју вјеру и на снагу која долази из ње, пружајући вам утјеху и смјер у тренуцима када се осјећате изгубљено и преплављено животним изазовима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.