Skaču cijene

Poskupljuju grijanje i voda u Doboju

  • Извор: АТВ
  • 11.11.2022. 18:48

Grijanje poskupljuje 30, voda deset odsto. Tako su izglasali dobojski odbornici. Dobojlije će grijanje po kvadratu umjesto dosadašnjih 2,80 ubuduće plaćati 3,60 KM. Uz veći račun za vodu ide i još jedan namet, mjesečna naknada po domaćinstvo od 3,5 marke.

U Udruženju potrošača objašnjavaju da im je rečeno kako je glavni energent, ugalj, poskupio 30 odsto. Kažu da mnogi građani neće moći da izdrže udar. 

"Ja bih voljela zaista da građani dođu da mi popišemo bar jedan broj građana koji su protiv ovoga da bismo mogli da na andekvatan način reagajemo", rekla je Snežanja Šešlija, Udruženje za zaštiu potrošača Doboj.

Poskupljenja kaže Šešlija, nisu realna.

Očekuje da će ukoliko ne bude subvencija za pojedine kategorije, brojni građani stvarati dugove ili otkazivati usluge. 

Тагови:
  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)