Премијум локал у срцу града

Отворена десета пословница компаније ''МаксБет'' у Бањалуци

  • 01.09.2024. 14:46

Љубитељи спорта, спортских догађаја и игара на срећу добили су ново мјесто. Отворена је десета пословница компаније МаксБет у Бањалуци.

Премијум локал у срцу града се разликује од осталих, јер играчи имају потпуни угођај, а гледање утакмица на великим телевизорима пружа посебан доживљај. Први посјетиоци нове пословнице признају да су одушевљени оним што су видјели и да ништа мање нису ни очекивали.

Оно што нико није очекивао, али јесте одушевило су богате наградне игре. Поклон бон, ајфон 15 само су дио богатог наградног фонда који је обрадовао срећне добитнике. Ту није био крај наградама. Завршетак љета, захваљујући Маx Бету неко ће да проведе у Будви.

"Разне награде, ти је Ајфон 15, ту је интерактивни дисплеј, гдје играчи у интеракцији отварају разне награде, а јако је интересантно и викенд у Будви у хотелу са 5 звијездица. У понедјељак отварамо наш локал у Козарској Дубици и исто ће да буде, а спремамо и локал у Источном Сарајеву", каже Гордана Илић, бренд менаџер компаније "МаксБет".

Храна, пиће и добра забава обиљежила је прве сате рада пословнице у којој ће, поручују из Маx Бета многи да уживају у спорту. Забава у центру Бањалуке може да почне.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.