Premijum lokal u srcu grada

Otvorena deseta poslovnica kompanije ''MaksBet'' u Banjaluci

  • 01.09.2024. 14:46

Ljubitelji sporta, sportskih događaja i igara na sreću dobili su novo mjesto. Otvorena je deseta poslovnica kompanije MaksBet u Banjaluci.

Premijum lokal u srcu grada se razlikuje od ostalih, jer igrači imaju potpuni ugođaj, a gledanje utakmica na velikim televizorima pruža poseban doživljaj. Prvi posjetioci nove poslovnice priznaju da su oduševljeni onim što su vidjeli i da ništa manje nisu ni očekivali.

Ono što niko nije očekivao, ali jeste oduševilo su bogate nagradne igre. Poklon bon, ajfon 15 samo su dio bogatog nagradnog fonda koji je obradovao srećne dobitnike. Tu nije bio kraj nagradama. Završetak ljeta, zahvaljujući Max Betu neko će da provede u Budvi.

"Razne nagrade, ti je Ajfon 15, tu je interaktivni displej, gdje igrači u interakciji otvaraju razne nagrade, a jako je interesantno i vikend u Budvi u hotelu sa 5 zvijezdica. U ponedjeljak otvaramo naš lokal u Kozarskoj Dubici i isto će da bude, a spremamo i lokal u Istočnom Sarajevu", kaže Gordana Ilić, brend menadžer kompanije "MaksBet".

Hrana, piće i dobra zabava obilježila je prve sate rada poslovnice u kojoj će, poručuju iz Max Beta mnogi da uživaju u sportu. Zabava u centru Banjaluke može da počne.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Film (R)

    '' Film (R)

  • 16:00 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ’Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet'.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (R) (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (r)

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.