Хороскоп

Од 29. априла за ова три знака слиједи ролеркостер емоција, доживјеће судбинске љубави

  • Извор: Информер
  • 24.04.2024. 13:09

Венера, планета љубави, мијења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вредностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво неговати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Вјерност

Транзит Венере у Бику може продубити жељу за стабилном, приврженом и лојалном везом, са јаким нагласком на постојаности и вјерности.

У овом периоду могу се видети појединци који показују посесивнији траг у љубави, цене сигурност и удобност која долази из трајних веза и мирног кућног окружења.

Венера, планета љубави, мења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вриједностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво његовати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Тежња ка материјалној стабилности

Током овог транзита, повећан је фокус на важност финансијске стабилности и материјалне удобности. То је вријеме када љепота околине и тежња за луксузом добијају већи значај, подстичуćи напоре да се дом унапреди и уљепша.

Овај период промовише дубље уважавање финијих ствари у животу, не само због њихове естетске вредности већ и због осеćаја сигурности и задовољства који могу да пруже, преноси Информер.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм