Хороскоп

Од 29. априла за ова три знака слиједи ролеркостер емоција, доживјеће судбинске љубави

 • Извор: Информер
 • 24.04.2024. 13:09

Венера, планета љубави, мијења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вредностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво неговати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Вјерност

Транзит Венере у Бику може продубити жељу за стабилном, приврженом и лојалном везом, са јаким нагласком на постојаности и вјерности.

У овом периоду могу се видети појединци који показују посесивнији траг у љубави, цене сигурност и удобност која долази из трајних веза и мирног кућног окружења.

Венера, планета љубави, мења знак 29. априла и улази у земљаног Бика, гдје ће се задржати до 23. маја. Оваква планетарна позиција донијеће лијепе сусрете за Бикове, Девице и Јарчеве.

Како Венера пролази кроз Бика, њен утицај постаје дубоко суптилан и привржен, фаворизујући изражавање љубави кроз физички додир, као што су загрљаји и други облици сензуалног контакта. Током овог периода,Венера, која такође управља нашим вриједностима и имовином, предлаже промишљенији и стрпљивији приступ финансијским питањима.

Гледајући на новац као на семе које треба пажљиво његовати, овај транзит обећава постепен, али стабилан раст богатства, награђујући стрпљење и методично улагање.

Тежња ка материјалној стабилности

Током овог транзита, повећан је фокус на важност финансијске стабилности и материјалне удобности. То је вријеме када љепота околине и тежња за луксузом добијају већи значај, подстичуćи напоре да се дом унапреди и уљепша.

Овај период промовише дубље уважавање финијих ствари у животу, не само због њихове естетске вредности већ и због осеćаја сигурности и задовољства који могу да пруже, преноси Информер.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)