Horoskop

Od 29. aprila za ova tri znaka slijedi rolerkoster emocija, doživjeće sudbinske ljubavi

 • Izvor: Informer
 • 24.04.2024. 13:09

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Device i Jarčeve.

Kako Venera prolazi kroz Bika, njen uticaj postaje duboko suptilan i privržen, favorizujući izražavanje ljubavi kroz fizički dodir, kao što su zagrljaji i drugi oblici senzualnog kontakta. Tokom ovog perioda,Venera, koja takođe upravlja našim vrednostima i imovinom, predlaže promišljeniji i strpljiviji pristup finansijskim pitanjima.

Gledajući na novac kao na seme koje treba pažljivo negovati, ovaj tranzit obećava postepen, ali stabilan rast bogatstva, nagrađujući strpljenje i metodično ulaganje.

Vjernost

Tranzit Venere u Biku može produbiti želju za stabilnom, privrženom i lojalnom vezom, sa jakim naglaskom na postojanosti i vjernosti.

U ovom periodu mogu se videti pojedinci koji pokazuju posesivniji trag u ljubavi, cene sigurnost i udobnost koja dolazi iz trajnih veza i mirnog kućnog okruženja.

Venera, planeta ljubavi, menja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Device i Jarčeve.

Kako Venera prolazi kroz Bika, njen uticaj postaje duboko suptilan i privržen, favorizujući izražavanje ljubavi kroz fizički dodir, kao što su zagrljaji i drugi oblici senzualnog kontakta. Tokom ovog perioda,Venera, koja takođe upravlja našim vrijednostima i imovinom, predlaže promišljeniji i strpljiviji pristup finansijskim pitanjima.

Gledajući na novac kao na seme koje treba pažljivo njegovati, ovaj tranzit obećava postepen, ali stabilan rast bogatstva, nagrađujući strpljenje i metodično ulaganje.

Težnja ka materijalnoj stabilnosti

Tokom ovog tranzita, povećan je fokus na važnost finansijske stabilnosti i materijalne udobnosti. To je vrijeme kada ljepota okoline i težnja za luksuzom dobijaju veći značaj, podstičući napore da se dom unapredi i uljepša.

Ovaj period promoviše dublje uvažavanje finijih stvari u životu, ne samo zbog njihove estetske vrednosti već i zbog osećaja sigurnosti i zadovoljstva koji mogu da pruže, prenosi Informer.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

  Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

 • 16:10 Naša Srpska (R)

  ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)