Вријеме

Објављена прогноза до четвртка - очекује нас 'клацкалица'

  • Извор: Агенције
  • 05.05.2024. 10:30

Мајско промјењиво вријеме очекује нас и у наредним данима.

Временска клацкалица донијеће нам дневне температуре између 20 и 26 степени, а очекује се грмљавина, киша и пљускови.

У понедјељак 6. маја у БиХ ће преовладавати сунчано уз малу до умјерену облачност.

Вјетар слаб до умјерене јачине југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 6 и 12 степени. Највиша дневна температура углавном између 20 и 26 степени. 


Додик: Србија снажан ослонац Српској

Додик: Србија снажан ослонац Српској

У уторак 7. маја у БиХ дјеломично ведро. У другој половини дана у Босни се очекују локални пљускови праћени грмљавином. Јаче грмљавинско невријеме је могуће у сјеверним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерене јужног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 8 и 13 степени. Највиша дневна температура углавном између 19 и 24.

У сриједу 8. маја у Босни дјелмично ведро са пљусковима током цијелог дана. У Херцеговини ће преовладавати сунчано уз умјерену наоблаку. У послијеподневним сатима локални пљускови су могући и на подручју Херцеговине. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 7 и 13. Највиша дневна температура углавном између 16 и 21, на југу земље до 26 степени. 

У четвртак 9. маја претежно облачно вријеме се прогнозира у Босни и сјеверу Херцеговине. Ријетко у Босни може пасти мало кише. У већем дијелу Херцеговине ће преовладавати сунчано уз малу до умјерену облачност. Вјетар у Босни већином слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. На подручју Херцеговине и југозападне Босне умјерено јака бура.


Никола Роквић прешао границу, дочекала га породица: Ево гдје проводе Васкрс

Никола Роквић прешао границу, дочекала га породица: Ево гдје проводе Васкрс

Најнижа јутарња температура већином између 7 и 11 степени на југу земље до 15. Највиша дневна температура углавном између 13 и 18, на југу земље од 21 до 26 степени, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм