Humanitarna akcija

Oaza Deda Mraz ispunio zadatak

  • Извор: АТВ
  • 31.12.2021. 12:23

Kompanija Oaza, koja je početkom mjeseca pokrenula humanitarnu akciju „Oaza u službi Deda Mraza“, završila je kampanju podjelom paketića djeci iz Domova za nezbrinutu djecu. Skupa sa građanima BiH koji su učestvovali u akciji, Oaza je novčana sredstva usmjerila za kupovinu novogodišnjih paketića, a njima su tokom protekle sedmice obradovali mališane iz Dom i porodica Zenica, Dom za djecu Tuzla, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Sarajevo- Bjelave i Dječiji dom Mostar.

„ Sretni smo zbog činjenice da smo u prilici, za vrijeme praznika kada se svi raduju, izmamiti osmijeh na lica onih najosjetljivijih kategorija našeg društva. Uživali smo u druženju sa djecom iz Domova širom BiH i vidjeli smo njihovu istinsku radost i uzbuđenje. Cijeli tim kompanije Oaza je ponosan na ovakve projekte, a potrudit ćemo se da ih u budućnosti bude još više“, istakla je Senida Medić, brend menadžer Oaze.  

Uz kratki prigodni program upriličeno je druženje mališana sa Deda Mrazom, a kompanija Oaza se pobrinula da sva djeca iz pomenutih Domova osjete radost novogodišnjih praznika. Podsjećamo, Oaza je dio sredstava od kupovine Oaza vode 0.5l odvojila za ovu humanitarnu kampanju i ovim putem zahvaljuje svim građanima koji su bili dijelom ove lijepe priče. Oaza i u narednoj godini nastavlja biti u službi onih kojima je pomoć najviše potrebna. 


  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (Р)

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:00 Дан Сјећања на страдање и прогон Срба у Олуји, пренос

    ''Владе Републике Српске и Србије ове године Дан сјећања на све страдале и прогнане Србе у оружаној акцији хрватске војске "Олуја" обиљежиће у суботу, 3. августа, у Лозници, а централна манифестација биће одржана на стадиону "Лагатор" са почетком у 18 часова.