Сарајево

Незабиљежена ситуација на пијаци у Меркуру: Како је познати глумац покуповао сву робу са штанда за само пет минута

  • Извор: ПР
  • 09.09.2024. 15:12

Замислите да вам се неко појави на радном мјесту и ријеши цијели посао за пет минута!? Ова скоро бајковита прича се десила продавачици на пијаци Меркур на Отоци. Након тоталне пометње коју је направио на овој пијаци, Енис Бешлагић је купио апсолутно све што је продавачица имала на својој тезги. Апсолутно све.

Енис који ових дана само осване негдје друго, рекао нам је да је на пијацу стигао с мисијом, једноставно да уљепша дан продавачима који су ту свакодневно, али и купцима који „налете“. Е, ови што су налетјели добро су се провели. Пун камион поклона, па је свакога запао барем по цегер нечега. Све што је купио од продавачице Енис је поклонио и подијелио даље. 

Наше мјесто, пијацу Меркур Енис је одлучио посјетити широког срца, али чини се и празног трбуха. Када је тако онда никако није препоручљиво јести фефероне, а с обзиром да је наишао на један прежесток прогутао је и кнедлу. 

Било је и продавача који се нису дали збунити, „имам краставаца, шта ће ми“. Други је доручковао, трећи „напредовао уназад“, све у свему тотална једна рашомонијада.

Након подијељених поклона и весеља у Меркуру, Енис наставља свој пут даље. Прошле године је живио у Бинго Сити Центру Сарајево, а ове године је одлучио да путује и да обиђе што више оних посебних наших мјеста широм БиХ.  Како нам је рекао његов циљ је да упозна што више људи, да донесе забаву и смијех. Тако ко зна, данас на пијаци Меркур, а сутра можда Енис буде негдје код вас, тамо гдје је Бинго трговина уједно и оно наше посебно мјесто.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.