Зеница

Нестала дјевојчица, мајка моли за помоћ

  • Извор: Агенције
  • 31.07.2024. 14:10

Алдијана Џанић из Зенице данас, 31. јула је на свом Фејсбук налогу објавила информацију да је синоћ нестала њена кћерка Ена.

О Енином нестанку обавијештена је и зеничка полиција.

"Данас у 11,00 сати, у дежурној служби Полицијске станице Црквице је од стране породице пријављено удаљавање од куће малољетне С.Е. Након запримљене пријаве од стране полицијских службеника се предузимају радње на проналаску лица", рекли су за портал "Радиосарајево.ба" из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.

Зашто се Свети Илија назива Громовник: Жене три дана прије и послије не перу кошуље

Зашто се Свети Илија назива Громовник: Жене три дана прије и послије не перу кошуље

Алдијана је замолила грађане да све информације о Ени јаве њој или полицији.

"Моја кћерка Ена је синоћ нестала у 20 сати. Пријављено је свим надлежним. Потрага је, али ни гласа, телефон је искључен. Има пјегице, дугу смеђу косу. Имала је смеђу мајицу кратких рукава и бициклистичке сиво-црне хлаче. Витка је, висока 165 центиметара, има 16 година", написала је мајка и додала:

"Сви који је чујете или видите можете јавити мени или Полицијској станици Црквице - Зеница. Да напоменем са мном је радила сваки дан. Од синоћ од 20 сати сам на ногама као и полиција".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.