Zenica

Nestala djevojčica, majka moli za pomoć

  • Izvor: Agencije
  • 31.07.2024. 14:10

Aldijana Džanić iz Zenice danas, 31. jula je na svom Fejsbuk nalogu objavila informaciju da je sinoć nestala njena kćerka Еna.

O Еninom nestanku obaviještena je i zenička policija.

"Danas u 11,00 sati, u dežurnoj službi Policijske stanice Crkvice je od strane porodice prijavljeno udaljavanje od kuće maloljetne S.Е. Nakon zaprimljene prijave od strane policijskih službenika se preduzimaju radnje na pronalasku lica", rekli su za portal "Radiosarajevo.ba" iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Zašto se Sveti Ilija naziva Gromovnik: Žene tri dana prije i poslije ne peru košulje

Zašto se Sveti Ilija naziva Gromovnik: Žene tri dana prije i poslije ne peru košulje

Aldijana je zamolila građane da sve informacije o Еni jave njoj ili policiji.

"Moja kćerka Еna je sinoć nestala u 20 sati. Prijavljeno je svim nadležnim. Potraga je, ali ni glasa, telefon je isključen. Ima pjegice, dugu smeđu kosu. Imala je smeđu majicu kratkih rukava i biciklističke sivo-crne hlače. Vitka je, visoka 165 centimetara, ima 16 godina", napisala je majka i dodala:

"Svi koji je čujete ili vidite možete javiti meni ili Policijskoj stanici Crkvice - Zenica. Da napomenem sa mnom je radila svaki dan. Od sinoć od 20 sati sam na nogama kao i policija".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.