Љубовија

Неизмјерна туга: Преминуо Игор Бркић

  • Извор: Блиц
  • 18.08.2024. 15:43

Игор Бркић (17) из Љубовије преминуо је након дуге и тешке борбе са раком мозга.

Овај тинејџер борио се свим силама против невидљивог непријатеља. Нажалост, његово тијело није издржало и напустио је овај свијет.

Вијест о његовој смрти подијелила је мајка, а породица, пријатељи и познаници опраштају се од Игора путем друштвених мрежа.

Љекари мислили да има корону, па му открили рак

Игор је био здрав, весео и насмијан дјечак. Као и сваки други тинејџер, ишао је у школу, дружио се, маштао о својој будућности.

Његово дјечије сањарење, једног дана прекинула је злоћудна болест, иако на почетку уопште није дјеловало да је у питању рак.

Познат идентитет настрадале жене: Колеге се опростиле дирљивом поруком

Познат идентитет настрадале жене: Колеге се опростиле дирљивом поруком

"Први симптоми били су главобоље и повраћање, то је трајало око десетак дана. Доктори су мислили прво да је корона. Примао је инфузије, али узалуд. Болови су и даље били присутни. Онда смо одлучили да одемо у болницу. Услиједио је и магнет, гдје су установили да има тумор на мозгу", испричала је у јуну његова мајка Драгана.

Игор је први пут оперисан у Београду. Нажалост, годину касније, тумор се вратио. Тада, Бркићи су морали да се обрате љекарима у иностранству, јер у Србији није постојала терапија за такву врсту тумора.

И отац му преминуо од исте болести

Нажалост, када је имао само седам година, Игор је изгубио оца. Из његовог наручја, отео га је невидљиви непријатељ са којим се и Игор борио, пише "Блиц".

Овакви ће да нас убију: Возио у контра смјеру усред Бањалуке

Овакви ће да нас убију: Возио у контра смјеру усред Бањалуке

"Мој муж је преминуо прије 10 година. Игор је тада имао само седам година. Игор има и млађу сестру Ивону, која је изгубила оца са само три године. Имао је канцер дебелог цријева и није успио", присјећа се Игорова мајка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)