Вријеме

Нагла промјена или остаје сунце: Објављена прогноза до понедјељка

  • Извор: Агенције
  • 28.03.2024. 09:25

Јутрос преовладава умјерено до претежно облачно вријеме. Претежно сунчано је на сјеверу БиХ. Локални пљускови су регистровани на западу Босне и југу и југоистоку Херцеговине.

Данас се очекује више облачности на подручју Херцеговине, западу и југозападу Босне гдје локално може пасти мало кише. 

У већем дијелу Босне сунчано уз малу до умјерену облачност. Вјетровито у цијелој земљи.

Вјетар умјерен и јак јужног смјера. Највиша дневна температура зрака углавном између 14 и 20 степени.


Велика акција полиције у БиХ: Претреси и у Бањалуци

Велика акција полиције у БиХ: Претреси и у Бањалуци

За сутра се прије подне прогнозира више облачности на подручју Херцеговине, западу и југозападу Босне када локално може пасти веома мало кише. У већем дијелу Босне претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 7 и 12 степени. Највиша дневна температура углавном између 17 и 24 степена.

У суботу се у Босни и Херцеговини очекује претежно сунчано вријеме. Вјетар умјерене јачине јужног смјера. Повремено су могући јаки удари југа. Најнижа јутарња температура већином између 6 и 11 степени. Највиша дневна температура углавном између 21 и 27 степени.

Метеоролози за недјељу прогнозирају претежно сунчано вријеме. Вјетар умјерене јачине, повремено са јаким ударима, јужног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 7 и 13 степени. Највиша дневна температура углавном између 21 и 27 степени.


Српска уводи систем

Српска уводи систем "Амбер алерт“?

У понедјељак већи дио дана сунчано уз умјерену наоблаку. У послијеподневним сатима се очекује долазак јачег наоблачења са запада. Од вечерњих сати и током ноћи на уторак падавине ће прећи преко цијеле земље. Вјетар умјерене јачине, са јаким ударима, јужног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 7 и 13  степени. Највиша дневна температура углавном између 21 и 27 степени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина