Tešanj

Muškarac iz BiH poklanja automobil, ima samo jedan uslov

  • Izvor: Agencije
  • 28.07.2024. 21:18

Muškarac iz BiH Asmir Hadžihemedović pokrenuo je akciju s ciljem pomoći porodicama u potrebi.

U znak solidarnosti i pomoći, ovaj čovjek iz Tešnja nudi na poklon jedan od dva automobila koja posjeduje, oba u ispravnom stanju i s dizelskim motorom.

Ova akcija, vođena čistom namjerom i humanitarnim duhom, ima za cilj da pruži podršku porodici koja se nalazi u teškoj situaciji.

Potrebni su mu kandidati koji su stvarno u potrebi i koji će automobil koristiti za svoje svakodnevne potrebe, a ne za prodaju.

Uslovi za primanje automobila su jasni, i naveo je da je to porodica s maloljetnom djecom, te da imaju stvarnu potrebu za automobilom.

Pred Putinom razbijena čaša, on prokomentarisao događaj

Pred Putinom razbijena čaša, on prokomentarisao događaj

Hadžihemedović naglašava važnost ozbiljnosti i transparentnosti u ovom procesu.

"Ova ponuda je namijenjena onima koji zaista trebaju pomoć, a ne onima koji bi automobil prodali nakon nekoliko dana", rekao je Hadžihemedović.

On poziva sve zainteresovane ili one koji poznaju porodicu u potrebi da se jave i pruže informacije. Kontaktirati ga možete putem telefona na 061 987 840 ili putem objave na Fejsbuku.

Asmir Hadžihemedović je posvećen tome da pronađe pravu porodicu kojoj će automobil zaista biti od pomoći i koja će ga koristiti s odgovornošću.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: