Прогноза

Метеоролози открили када стиже нова промјена времена у БиХ

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2023. 10:57

Данас је за Босну и Херцеговину прогнозирано претежно облачно вријеме.

Слаба киша или пљускови праћени грмљавином се очекују у другој половини дана. Вјетар слаб источног и сјевероисточног смјера. Највиша дневна температура углавном између 22 и 28 степени.

Метеоролози су објавили прогнозу до уторка и открили када нам стиже нова промјена времена.

За суботу се прогнозира умјерено до претежно облачно вријеме у Босни. Локално мало кише може пасти у источним и централним подручјима. У Херцеговини сунчаније уз малу до умјерену облачност. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле. Вјетар слаб, већином југозападног смјера. У сјеверним подручјима вјетар је источног смјера.


Ђоковић: Ово ћу рећи први пут о мечу с Федерером

Ђоковић: Ово ћу рећи први пут о мечу с Федерером

Најнижа јутарња температура већином између 12 и 17, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна температура углавном између 23 и 28, на југу земље до 30 степени.

У недјељу се углавном очекује умјерена наоблака. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле или ниске облачности. У послијеподневним сатима слабији локални пљускови су могући у планинским подручјима. Вјетар слаб западног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 11 и 16, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна температура углавном између 26 и 31 степен. 

Сунчано уз малу до умјерену облачност очекује се у понедјељак. У јутарњим сатима по котлинама и уз ријечне токове биће магле. Вјетар слаб јужног и југозападног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 12 и 16, на југу земље до 21 степен. Највиша дневна температура углавном између 27 и 32 степена. 


Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Шмит признао: Опозиција тражила да уклоним Додика

Сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност могуће је у уторак. У послијеподневним сатима локални пљускови праћени грмљавином су могући у централним, сјеверним и источним подручјима Босне. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југозападног смјера.

Најнижа јутарња температура већином између 13 и 18 степени, на југу земље до 21.

Највиша дневна температура углавном између 27 и 32 степени, наводи се у прогнози Федералног хидрометеоролошког завода.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм