Прогноза

Метеоролози објавили када нам се враћају врућине

  • Извор: АТВ
  • 20.08.2024. 11:03

Након дужег топлотног таласа у БиХ, али и цијели регион, стигло је освјежење.

Данас се у БиХ очекује умјерено до претежно облачно и нестабилно вријеме. Широм земље повремено ће падати киша или пљускови с грмљавином. У Босни су локално могући јачи пљускови. Вјетар слаб до умјерене јачине, у Босни сјеверног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини јужног и југоисточног смјера.

Највиша дневна температура зрака углавном између 24 и 28, на југу земље до 30 степени.

Била алергична на своју менструацију - разлог бизаран

Била алергична на своју менструацију - разлог бизаран

Метеоролози су објавили прогнозу за наредне дане и открили када нам се враћају врућине.

За сриједу се у Босни прогнозира умјерено до претежно облачно. У Херцеговини ће превладавати сунчаније уз малу до умјерену облачност. Од средине дана према вечерњим сатима широм Босне су могући локални пљускови и грмљавина. На подручју Херцеговине у послијеподневним сатима ријетко је могућ слаб краткотрајан пљусак. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура зрака већином између 13 и 18, на југу земље до 21 степен. Највиша дневна температура углавном између 25 и 30, на југу земље до 32 степена.

У четвртак стиже стабилизација времена. У јутарњим сатима по котлинама у Босни ће бити ниске наоблаке или магле. Током дана ће превладавати претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између 12 и 16, на југу земље до 20 степени. Највиша дневна температура углавном између 26 и 31, на југу земље до 34 степена.

Српска пјевачица покушала да се убије због дугова

Српска пјевачица покушала да се убије због дугова

У петак ће бити претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб промјенљивог смјера. Најнижа јутарња температура већином између 13 и 17, на југу земље до 21 степен. Највиша дневна температура углавном између 28 и 34 степена.

Претежно сунчано вријеме прогнозира се за суботу. Вјетар слаб промјењивог смјера. Најнижа јутарња температура већином између 14 и 18, на југу земље до 22. Највиша дневна температура углавном између 30 и 35 степени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.