Прогноза

Метеоролози најавили снијег у БиХ - ево када стиже

  • Извор: АТВ
  • 06.03.2024. 11:08

Данас ће у БиХ преовладавати умјерено до претежно облачно вријеме.

Послије подне и током ноћи се очекује киша и пљускови са грмљавином, који локално могу бити и интензивнији.

Вјетар слаб у Херцеговини и на југозападу Босне југозападни, а у остатку земље сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна од 10 до 16 степени.

У Сарајеву умјерено до претежно облачно вријеме. Киша и локални пљускови се очекују послије подне и током ноћи. Највиша дневна температура око 14 степени.

У четвртак се очекује претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима који понегдје могу бити праћени грмљавином.

На планинама се очекује снијег.


Какво нас вријеме очекује у марту, априлу и мају

Какво нас вријеме очекује у марту, априлу и мају

Према крају дана или током ноћи падавине поступно престају. Вјетар слаб у Босни сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини јужни и југозападни. Јутарња температура од 2 до 8, на југу до 10, а дневна од 6 до 12 степени. 

Претежно сунчано вријеме у петак. Прије подне по котлинама Босне и уз ријечне токове магла или ниска облачност. Вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од -2 до 4, на југу до 7, а дневна од 6 до 12, на југу до 14 степени. 

Умјерено до претежно облачно прогнозира се за суботу. Послије подне у већем дијелу земље се очекује слаба киша, а током ноћи углавном у Херцеговини.

Вјетар слаб до умјерен јужни и југоисточни. Јутарња температура од 0 до 4, на југу до 6, а дневна од 8 до 14, на сјевероистоку Босне до 17 степени, јавља ФХМЗ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.