Direktor ATV-a

Kevac: Paradoks je da dočekujemo Dan slobode medija pod sankcijama SAD-a

  • Извор: АТВ
  • 03.05.2022. 21:31

Direktor ATV-a Srđan Kevac govorio je danas u emisiji Centar dana gdje je iskoristio priliku da čestita Dan slobode medija.

"Paradoks je da dočekujemo ovaj dan pod sankcijama SAD-a. Ali mi smo na dobrom pravcu i nećemo ga mijenjati, upravo zbog slobode riječi. Sankcije su se pokazale na gubljenju klijenata gdje smo dovedeni do finansijskih problema. Zatim izgubili smo pristup gugl servisima. Dali smo sve od sebe da se ne bi stvorio negativan domino efekat i da se ne bi prelijevalo na sve ostalo. Da ne bi po inerciji određeni faktori nastavili te sankcije koje su negativne i čine samo štetu i nama i demokratiji u kojoj živimo. Javljaju nam se i dalje izazovi koje prevazilazimo, ali znatno nam je sve otežalo".

Kevac kaže da je najveća snaga ATV-a u ljudima koji rade, godinama postojanja ove televizije i da ATV nema strah za budućnost.

"Iskreno smatram da u ATV-u stasava sjajna ekipa novinara i u zabavnom i u informativnom programu, pod budnim okom iskusnih kolega, kao što je Milijana Kos. To je spoj koji smo uspjeli da napravimo i da samo trenutno i u budućnosti ćemo da beremo plodove takvog rada. Mislim da je ključ selekcija u kontinuitetu i podrška ljudima koji donose nove ideje i imaju želju da unaprijede sebe i daju doprinos ATV-u, što ATV mora da im vrati. Onda i nije toliko teško doći do kvaliteta. Onda nije teško doći do kvaliteta", kaže Kevac.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.