Нова банка

Кампања „Краљевска штедња“ крунисана донацијама

  • Извор: ПР
  • 17.01.2024. 13:43

Принцип друштвено одговорног пословања којим се Нова банка руководи подразумијева бројне активности за добробит појединаца и заједнице. Посебна пажња посвећује се најосјетљивијим категоријама становништва. Резултати остварени од почетка кампање „Краљевска штедња“ били су подстрек да Банка донира 1 КМ од сваког уговора који током трајања кампање потпише са корисницима штедње.

За вријеме кампање „Краљевска штедња“ прикупљено је 3.500,00 КМ, које су равномјерно распоређене Удружењу „Срце за дјецу обољелу од рака“ из Сарајева и Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра" из Бање Луке.

Донацију Удружењу „Срце за дјецу обољелу од рака“ из Сарајева, које је од 2003. године посвећено добробити дјеце обољеле од рака и њихових најближих, уручила је директорица регије Аниса Шарић. 

„Хвала Новој банци на овом чину хуманости и љубави према дјеци обољелој од рака. Драго нам је да је ова дивна кампања окруњена донацијом за наше Удружење и радујемо се свом дјечијим осмијесима које ће донијети“, изјавио је приликом преузимања донације директор Удружења Фикрет Кубат.

Донацију Удружењу родитеља дјеце обољеле од малигних болести "Искра" из Бање Луке уручио је руководилац маркетинга и корпоративних комуникација Нове банке Стефан Пајић, а донаторски чек преузели су предсједник Удружења Милан Берић и психолог у Родитељској кући „Искра“ Александра Клиндић. Донирана средства искористиће се за подршку раду Родитељске куће, са циљем да дјеца током трајања лијечења задрже начин живота што сличнији периоду прије болести, те да похађају школу, да се играју и друже са вршњацима.

„Желим да захвалим Новој банци, која је као друштвено одговорна компанија пронашла начин да подржи рад Родитељске куће „Искра“. Наша родитељска кућа пуна је љубави и топлине за све малишане који се лијече на Одјелу дјечије хематоонкологије, на УКЦ Републике Српске, а који не морају све вријеме да буду на Одјелу. Ова донација ће свакако помоћи да се наши малишани угодније осјећају за вријеме боравка у Родитељској кући”, изјавио је предсједник Удружења Милан Берић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.