АМС Српске

Какво је јутрос стање на границама

  • Извор: АТВ
  • 17.08.2024. 09:29

На појединим граничним прелазима појачан је интензитет саобраћаја, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

На граничним прелазима Изачић, Велика Кладуша, Доња Градина, Градишка и Орашје дуга су чекања на излазу из БиХ, а колона возила већ се формира и на ГП Козарска Дубица, такође на излазу.

На осталим ГП задржавања, за сада, нису дужа од 30 минута.

"Напомињемо, да је стање на границама веома  промјенљиво и непредвидиво, стога возачима препоручујемо да се информишу о стању на границама путем наших камера“, наведено је у сајту АМС Српске.

Упаљен аларм у БиХ: Наранџасто упозорење због врућина

Упаљен аларм у БиХ: Наранџасто упозорење због врућина

Из АМС-а подсјећају да је до краја августа, за међународни путнички саобраћај отворен гранични прелаз Крстац (на путу Гацко - Никшић).

На граничном прелазу Каракај (код Зворника) забрањен је саобраћај за возила преко пет тона највеће дозвољене масе, те се преусмјеравају на нови мост Братољуб у Братунцу и на ГП Рача, док аутобуси могу користити ГП Шепак.

"С обзиром да је сезона годишњих одмора и викенд данас нас очекује појачан интензитет саобраћаја, како на путевима тако и на граничним прелазима. Додатно, очекују нас и високе температуре током дана, па возачима савјетујемо максимално опрезну и спорију вожњу, поштовање саобраћајних прописа, избјегавање ризичних претицања и прављење чешћих пауза током дужих путовања. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај“, поручено је из АМС Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм