Oчекује се и богат програм за дјецу

Јелена Томашевић наступа у Дервенти за дочек православне Нове године

  • 05.01.2024. 08:42

Јелена Томашевић наступаће на Тргу православља у Дервенти за дочек православне Нове године, а очекује се и богат програм за дјецу.

Из Српског просвјетног и културног друштва „Просвјета“, које је уз Туристичку организацију и Народну библиотеку „Бранко Радичевић“ понијело организацију, истакли су да ће дочек на отвореном бити одржан под покровитељством града Дервента.

“Из године у годину „Просвјета“ настоји да приреди што квалитетнији програм за наше суграђане, уз неизоставну подршку Градске управе. Планирано је да програм за наше најмлађе почне од 20 часова, када ће дјецу увесељавати кловн, а биће им доступно и осликавање лица. Од 21 час планиран је концерт Јелене Томашевић”, рекао је предсједник дервентске „Просвјете“ Далибор Ђекић.

Традиционално, прије поноћи у Саборном храму Успења Пресвете Богородице биће одржан молебан.

Свим Дервенћанима, али и гостима из других локалних заједница, који се одлуче да на отвореном дочекају ново љето биће служено и кувано вино, а у поноћ ће бити приређен ватромет.


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм