Прољеће је, вратила се Бинго Рода!

Јединствена акција "Бинго за бебе" се наставља – 0% марже на храну за бебе

  • Извор: ПР
  • 24.04.2024. 10:54

Након изузетно успјешне друштвено-одговорне акције у 2023. години Бинго за бебе, највећи трговачки ланац у БиХ и ове године наставља са својим јединственим доприносом друштву.

Одричући се марже на храну за бебе током цијеле 2023. године, Бинго је одвојио преко 500.000 КМ и осигурао да су ови производи приступачнији за родитеље широм БиХ. Тако је укупно милион и шесто хиљада различитих производа из категорије хране за бебе постало доступно свима по нижим цијенама.

А и ове године, врата својих трговина Бинго отвара једној посебној роди – Бинго роди.

"Бинго Рода поново доноси акцију Бинго за бебе 0% марже на храну за бебе, до краја године јер желимо пружити подршку родитељима у њиховој најважнијој животној улози. Истовремено, циљ нам је учинити производе из категорије хране за бебе доступним по повољним цијенама. Вјерујемо да ћемо са овом, али и новим активностима које планирамо у скорој будућности, успјети одговорити на потребе наших купаца и осигурати најбоље услове за куповину", истичу из компаније Бинго.   

Као и претходне године, производи из категорије хране за бебе - храна за бебе, кашице и сокови за бебе, те вода за бебе, ће се продавати с 0% марже у свим Бинго трговинама широм БиХ.  Из Бинго групације и Бинго трговачког ланца поручују како ће и даље подржавати најмлађе генерације и њихове родитеље, али и да ће наставити пратити потребе заједнице у којој су њен активни члан. Својим дјеловањем, у чијем је фокусу породица као стуб друштва, компаније желе наставити стварати приче о љубави, бризи и подршци којим ће унаприједити локалне заједнице и друштво у цјелини.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм