Телеграм саучешћа предсједника Српске

Додик: Лаушевић оставио неизбрисив траг у југословенском и српском глумишту

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 15:16

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа Југословенском драмском позоришту и породици поводом смрти глумца Жарка Лаушевића и истакао да ће његов таленат и глумачко умијеће остати трајна инспирација младим генерацијама глумаца и поклоника филмске умјетности.

Додик је нагласио да је Жарко Лаушевић својим улогама у бројним филмовима и серијама дао огроман печат као врсан глумац и оставио неизбрисив траг у југословенском и српском глумишту.

"Са жаљењем сам примио тужну вијест о смрти великог глумца Жарка Лаушевића. Његово име заувијек ће остати записано међу именима највећих српских глумаца", навео је Додик у телеграму саучешћа који је упутио у име грађана Републике Српске и у лично име.

Преминуо Жарко Лаушевић

Преминуо Жарко Лаушевић

Познати српски глумац Жарко Лаушевић преминуо је у 63. години послије кратке и тешке болести.

Датум и мјесто сахране биће накнадно саопштени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.