Нова Топола

Чудо Божије: Малена Зорица предвидјела да ће њена мајка родити близанце

  • Извор: Ало
  • 22.04.2024. 17:37

Зорица Полић (4) у мају прошле године нацртала је своју мајку са двије бебе у стомаку.

Два мјесеца послије, њена мајка открива да је трудна и да носи близанце.

Брачни пар Полић из Петровог села код Нове Тополе, 5. марта ове године, постао је богатији за два дјечака, а њихов долазак на свијет најављен је на невјероватан начин. Могло би се рећи, правим чудом.

Наиме, њихова прва радост, четворогодишња кћерка Зорица, знала је да ће добити браћу близанце и прије него што ће мајка сазнати да је у другом стању.


Истраживачи заронили у мистериозну рупу у океану и дошли до језивог открића

Истраживачи заронили у мистериозну рупу у океану и дошли до језивог открића

Виолета Полић-Паспаљ, двадесетпетогодишња мајка троје дјеце, за "АЛОонлине" испричала је причу која је оставила у чуду цијелу њихову породицу и околину.

Мала Зорица је, каже саговорница поменутог портала, у мају прошле године из вртића донијела цртеж на којем је насликала двије бебе у мајчином стомаку.

Виолета каже да јој је, у том тренутку, цртеж био симпатичан, али га није узимала "за озбиљно“ и спремила га је за успомену са осталим стварима које прави дјевојчица.

"Није ми било ни на крај памети да ће њен цртеж постати стварност. Сјећам се тог дана, нисам придавала посебну пажњу свему томе. Зорица је често цртала и маштовита је цурица, тако да смо сви помислили да је то још један цртеж у низу. Нама је било симпатично, а она се понашала као да је то сазнање нешто сасвим нормално. Мислили смо да сигурно жели бату или секу и да ју је то инспирисало да ослика цртеж на тај начин", казала је Виолета.


Добио милионе на лутрији прије двије године - открио како сада живи

Добио милионе на лутрији прије двије године - открио како сада живи

Два мјесеца након Зоричиног цртежа срећна вијест је стигла у породицу Полић, овога пута званично. Зорица је све то већ знала, прича њена мајка.

"Сазнајем да сам трудна. Шокирана сам и срећна. Муж и ја тада још нисмо знали да су у питању двије бебе, али смо чак и тада били у чуду да је Зорица наслутила трудноћу. Када сам урадила пренатални тест, сазнали смо да је у питању близаначка трудноћа", прича поносна мајка.

Додаје да је тада била у потпуном шоку да се уопште и не сјећа доласка до аутомобила у којем ју је чекао муж.

Сви изненађени, осим Зорице

Након срећних вијести Виолета је, како каже, у чуду почела тражити цртеж кћерке. Када га је нашла, преплавили су је снажни осјећаји. Прича да је од тог момента свијет почела гледати другим очима.


Урадите ово и ријешите се смрада из обуће

Урадите ово и ријешите се смрада из обуће

"Муж и ја смо недуго послије сазнања о близнацима сјели да разговарамо са нашом кћерком. Саопштили смо јој да је мама трудна и да ће добити двије секе или бате. Она уопште није била изненађена. Напротив, гледала нас је као да смо ми, напокон, сазнали оно што она већ дуго покушава да нам каже. Рекла нам је 'ја знам да ти имаш бебе у стомаку'", прича за поменути портал.

Цијела породица била је фасцинирана чињеницом да је Зорица предосјетила долазак своје браће.

"Зорица је тада имала три године и све то нам је још увијек фасцинантно. Још увијек не можемо вјеровати. Не знам како то да објасним, осим да је то чудо Божије", казала је Виолета.

Саговорница је испричала како је Зорица током читаве трудноће била њежна и брижна према њој и браћи у стомаку.

Када су близанци дошли кући, истиче, Зорица је била пресрећна и сада користи сваку прилику да се брине о Данилу и Дејану.

Данас, цртеж мале Зорице стоји урамљен у породичној кући и заувијек ће свједочити невјероватној причи породице Полић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.