Високо

Браво: Газда из БиХ раднику за рођендан поклонио ауто 

  • Извор: Агенције
  • 16.09.2024. 20:52

У мору пословних субјеката који теже испуњавању својих циљева, фирма из Високог се издвојила као сјајан примјер како се истинска посвећеност према радницима може манифестовати у облику геста који помјера границе очекиваног.

Ова прича, која нам стиже из Високог, нуди нам вјетар у леђа и подсјетник на то колико је важна захвалност и признање у пословном свијету.

Наиме, газда фирме је одлучио да у посебан дан – рођендан свог дугогодишњег радника Едина Драгунића – учини нешто што ријетко виђамо. Един, који је током своје каријере са фирмом прославио невјероватних 20 година лојалности, није очекивао да ће се тај дан претворити у невиђено узбуђење. Као знак захвалности за своју неуморну преданост и труд, газда је свом цијењеном запосленику поклонио прелијеп ауто.

Како се Рајко Дукић обрачунава са неистомишљеницима?

Како се Рајко Дукић обрачунава са неистомишљеницима?

Овај невјероватан гест, којег су обзнанили уз фотографије насмијаног Едина поред новог аутомобила, служи као инспирација и подсјетник да лојалност и преданост заслужују награду.

“Лојалност је добровољна, нема присиле, а ми ћемо исту максимално наградити,” поручили су из фирме, јасно наглашавајући колико цијене свој тим.

Един Драгунић, који је био више него позитивно изненађен, осјетио је да његов труд није прошао непримијећен. Овај тренутак ће засигурно остати урезан у његовом сјећању, али и у сјећању свих нас који свједочимо овој дирљивој причи. Уз жеље за сигурним километром на новом аутомобилу, надамо се да ће Един наставити пружати своје најбоље и у будућности, инспирисан гестом који је заслужио.


(Фото: Неимакс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: