Денис Ландека

Аргентинка срећу пронашла поред Бањалучанина: За АТВ прича о животу у Српској

  • Извор: АТВ
  • 24.02.2024. 09:36

Љубав не познаје границе, вјеру, националност. То доказује љубав Бањалучанина Јована и Аргентинке Денис.

Радили у Дубаију, обоје стјуарти. Родила се љубав, преселили се у Јованов родни град и добили кћерку. Денис одређене детаље из живота снима, поставља на Јутјуб, а уједно промовише љепоте Републике Српске.

Живот у Бањалуци описује као миран и сигуран, нема страха и може слободно да хода.

Каже да се привикла на живот у Бањалуци иако сваки дан се деси нешто ново и сваки дан овдје јој је авантура.

„Кћерка је кренула у вртић, има годину и по дана. У вртићу је супер, али прва седмица је била веома тешка, не разумијем ствари које ме тете питају и плакала сам много. Помаже ми супруг, а и кћерка прича на српском“, рекла је Денис гостујући у АТВ јутру.

Она каже да је Република Српска много лијепа и шта да види, с обзиром да доста путује. Посебно истиче ријеку Врбас, рафтинг али и добру храну по којој смо познати.

„Овдје имате много фешта, много славља, много ракије. Сваки викенд имамо свадбу, рођендан, крштење. Породица је увијек заједно и његујете породичне вриједности. Много је занимљив и обичај славе, нигдје то нисам видјела, а много сам путовала“, рекла је Денис.

И њеним родитељима се свиђа њен нови град, односно Бањалука. Она је иначе из Кордобе и сматра да су ова два града јако слична.

„Моји родитељи су то видјели и мирни су зато што живим овдје, са својом породицом“, каже она.

Иако зна бити и тешких тренутака, с обзиром да је у страној земљи са нешто другачијом културом и обичаја, Денис истиче да јој је муж велика подршка, као и његова породица, те их је описала једном ријечју - „најбоље“.

„Много су ми помогли, топло су ме дочекали, као да сам им кћерка“, истакла је ова весела жена.

Причала је и о свом Јутјуб каналу путем којег приказује живот у Бањалуци и Републици Српској.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: