Шеф Клуба посланика СНСД-а у ПД ПС БиХ

Вулић: Срамотно и биједно понашање Конаковића

  • 22.07.2024. 10:53

Шеф Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић упитала је Елмедина Конаковића који дио вољене му БиХ треба да захвати пожар да би се удостојио да одобри помоћ Хеликоптерске јединице МУП-а Републике Србије?

"Конаковићево понашање је више него срамотно и биједно. То није видјело ни слова М од министра иностраних послова. Да горе Бихаћ, Бужим и још неки Конаковићу битни дијелови БиХ, да ли би онда прихватио помоћ те мрске му државе Србије?", рекла је Вулићева за Срну.

Она је истакла да Конаковићу не смета када горе српска земља и српска огњишта, напротив, то му очито буди задовољство и сјету на ратно вријеме када су припадници бошњачког народа и такозвана Армија БиХ палили све што има префикс српско.

Кошарац: Упућен захтјев министарствима да одобре ангажман хеликоптера МУП-а Србије

Кошарац: Упућен захтјев министарствима да одобре ангажман хеликоптера МУП-а Србије

Директор Хеликоптерског сервиса Републике Српске Бобан Кустурић апеловао је да Министарство иностраних послова у Савјету министара одобри захтјев Србије за слање хеликоптера у БиХ или ће у супротном сносити одговорност за било какво угрожавање материјалних добара или људи у случају пожара.

''МИП да одобри захтјев Србије за слање хеликоптера, или ће сносити одговорност''

''МИП да одобри захтјев Србије за слање хеликоптера, или ће сносити одговорност''

Кустурић је јуче изјавио да хеликоптер Хеликоптерског сервиса мора на редовни сервис наредних седам до 10 дана због превеликог оптерећења и чињенице да је у претходна два дана бацио 140 тона воде на подручју општине Љубиње, гдје је, између осталог, угашен пожар на линији разграничења, чак и на подручју Федерације БиХ.

"Иако је Србија до сада слала три захтјева, још није добила никакав одговор", додао је Кустурић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?