Шеф Клуба посланика у ПД ПС БиХ

Вулић: Колонизатори у БиХ желе да урнишу Републику Српску

  • Извор: АТВ
  • 09.10.2023. 16:54

Када лажни суд и лажне судије одбију приговоре уваженог адвоката са кредибилитетом и интегритетом, сасвим је јасно да у БиХ не постоји правосудна институција која заступа право и правду, већ ријалити правосуђе које служи за забављање дијела међународне заједнице и дијела јавности у БиХ, изјавила је шеф Клуба посланика у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сања Вулић.

Реагујући на писање сарајевских медија да је Суд БиХ одбио све приговоре адвоката Милорада Додика на потврђену оптужницу Тужилаштва БиХ, Вулићева је рекла за Срну да су у БиХ на сцени лажни суд, лажне судије, лажни високи представник, као што је лажна и сама БиХ.

- Ако се ко пита шта је то карикатура и лакрдија од земље и правосуђа онда нека само погледа БиХ и све ће му бити јасно. У БиХ је могуће да изасланик ОХР-а Јасмина Ћосић Дедовић и њој слични мрзитељи српског рода и порода буду судије и суде за непостојеће кривично дјело. Сваки даљи коментар је сувишан, јер је јасно да је БиХ земља апсурда и експеримента у којој су поједини међународни представници, који су у својој земљи нико и ништа, дали себи мало одушка да глуматају силу и одлучују о животу и судбини овог народа - рекла је Вулићева.

Она је додала да је то тужна истина и вјероватно усуд БиХ, коју су многе земље, уз свесрдну помоћ дијела домаћих политичких представника, покушавале да поробе и успоставе закон силе, сматрајућу је својом колонијом или Дивљим западом.

- Јасно је свима да је једини циљ садашњих колонизатора да урнишу Републику Српску и њено политичко руководство које свим срцем брани Републику и надлежности Српске, и ни по коју цијену не жели да се повинује наметању одлука, притисцима и просипању силе лажних дипломата - закључила је Вулићева. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''Серија: 1993 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм