Посланик у ПД ПС БиХ

Вујичић: Они који не размишљају као политичко Сарајево одмах буду извријеђани

 • Извор: СРНА
 • 15.06.2024. 09:25

Они који не размишљају као политичко Сарајево одмах им уз увреде буде поручено да нису добродошли ни у тај град нити у БиХ, изјавио је Срни посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Мирослав Вујичић.

Вујичић је појаснио да се због тога на најгрубљи начин шаљу поруке "добродошлице" и представницима амбасада других држава.

"Нажалост, Сарајево се ништа није промијенило када је однос према Србима у питању, а ево и према амбасадама Србије, Словачке и Мађарске", навео је Вујичић.

У Београду и Новом Саду билборди поводом рођендана Си Ђинпинга

У Београду и Новом Саду билборди поводом рођендана Си Ђинпинга

Он сматра да то нимало није добро за Сарајево, те додао да није сигуран да ће се таква пракса икада промијенити, јер су Бошњаци до сада више пута показали да они који не размишљају као они, нису добродошли ни у Сарајеву, ни у БиХ.

Вујичић је позвао надлежне да пронађу оне који су исписивали графите, наводећи да није сигуран да ће они било шта учинити, као што и до сада нису када је била угрожена српска имовина, а у овом случају дипломатско особље Србије, Мађарске и Словачке.

На зиду зграде која се налази у близини Амбасаде Србије у Сарајеву исписан је графит "геноцидаши". Вандали су претходно исписали наводни број жртава у Сребреници на оградама испред Амбасаде Мађарске у Сарајеву која је на гласању о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини УН била против, те испред Амбасаде Словачке која је била уздржана.

Први снимак након убиства у супермаркету

Први снимак након убиства у супермаркету

Драги Рупару, српском повратнику у мостарско насеље Ходбина, јуче је испред породичне куће запаљен аутомобил.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:43 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.