Poslanik u PD PS BiH

Vujičić: Oni koji ne razmišljaju kao političko Sarajevo odmah budu izvrijeđani

  • Izvor: SRNA
  • 15.06.2024. 09:25

Oni koji ne razmišljaju kao političko Sarajevo odmah im uz uvrede bude poručeno da nisu dobrodošli ni u taj grad niti u BiH, izjavio je Srni poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić.

Vujičić je pojasnio da se zbog toga na najgrublji način šalju poruke "dobrodošlice" i predstavnicima ambasada drugih država.

"Nažalost, Sarajevo se ništa nije promijenilo kada je odnos prema Srbima u pitanju, a evo i prema ambasadama Srbije, Slovačke i Mađarske", naveo je Vujičić.

U Beogradu i Novom Sadu bilbordi povodom rođendana Si Đinpinga

U Beogradu i Novom Sadu bilbordi povodom rođendana Si Đinpinga

On smatra da to nimalo nije dobro za Sarajevo, te dodao da nije siguran da će se takva praksa ikada promijeniti, jer su Bošnjaci do sada više puta pokazali da oni koji ne razmišljaju kao oni, nisu dobrodošli ni u Sarajevu, ni u BiH.

Vujičić je pozvao nadležne da pronađu one koji su ispisivali grafite, navodeći da nije siguran da će oni bilo šta učiniti, kao što i do sada nisu kada je bila ugrožena srpska imovina, a u ovom slučaju diplomatsko osoblje Srbije, Mađarske i Slovačke.

Na zidu zgrade koja se nalazi u blizini Ambasade Srbije u Sarajevu ispisan je grafit "genocidaši". Vandali su prethodno ispisali navodni broj žrtava u Srebrenici na ogradama ispred Ambasade Mađarske u Sarajevu koja je na glasanju o rezoluciji o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN bila protiv, te ispred Ambasade Slovačke koja je bila uzdržana.

Prvi snimak nakon ubistva u supermarketu

Prvi snimak nakon ubistva u supermarketu

Dragi Ruparu, srpskom povratniku u mostarsko naselje Hodbina, juče je ispred porodične kuće zapaljen automobil.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Biznis klub

    '‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.