Инцидент

У Бихаћу нападнути млади фудбалери, псовали им српску мајку!

  • 28.12.2023. 14:54

Екипа младих фудбалера из Дрвара нападнута је физички и вербално на турниру у малом фудбалу у Бихаћу, а нападачи су им псовали "српску и четничку мајку", речено је Срни у дрварском Фудбалском клубу "Борац", у којем напомињу да је овај напад на српску дјецу инцидент великих размјера.

"Поред физичког напада на једног малољетног фудбалера, којем је нанесена лакша физичка повреда испод ока, екипа је и вербално нападнута на највулгарнији начин, односно псована им је српска и четничка мајка", наводе из овог спортског колектива. 

Дрварски "Борац", као и родитељи, траже хитну реакцију надлежних како би овај догађај био разријешен и да се никада више не понови. 

"Овај догађај не смије бити заташкан. Дрвар и Бихаћ су увијек имали добре односе, али овај случај нас је запрепастио", истакли су из "Борца". 

У овом спортском колективу су напоменули да је трагично што су дрварске младе спортисте, који имају од 14 до 18 година, напале особе старије од 30 година. 

"Несхватљиво је да се у спорту шире мржња и национализам", поручили су из "Борца" поводом синоћњег инцидента, о којем је обавијештена и полиција у Бихаћу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Микродржава: Малта, документарни програм (Р)

    'Микродржава: Малта, документарни програм (Р)