Предсједник Народне скупштине

Стевандић: Страни ђаво не мирује, договор из Лакташа покушава се растурити

  • Извор: СРНА
  • 21.01.2024. 15:12

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић упозорио је да се договор странака у власти на нивоу БиХ из Лакташа покушава растурити и БиХ увести у неред и сукобе.

"Прошла су три дана од договора са (предсједником ХДЗ-а БиХ Драганом) Човићем и `тројком`. Био сам скептик, али су на састанку сви били конструктивни и одговорни, свјесни значаја унутрашњег договора и стабилности. Али ђаво (углавном страни ђаво) не мирује", написао је Стевандић на друштвеној мрежи "Икс".

Лидери политичких странака које учествују у власти на нивоу БиХ на састанку у Лакташима 18. јануара постигли су значајан напредак о питању Изборног закона БиХ који ће се финализирати током фебруара, а постигнут је и важан искорак о кључним питањима везаним за европски пут БиХ, саопштено је из СНСД-а након састанка.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да је састанак представника власти на нивоу БиХ у Лакташима био коректан, један од продуктивнијих и да је сад најважније да се оно што је договорено о Изборном закону и имплементира.


Додик: Подржавам уређивачку политику АТВ-а и позивам и друге медије да раскринкају британску улогу овдје

Додик: Подржавам уређивачку политику АТВ-а и позивам и друге медије да раскринкају британску улогу овдје


Пратите нас и путем Вибера