Федерални министар

Рамо Исак наставља да ''бриљира'': ''Полицајац из вицева у версаће одијелу''

  • Извор: АТВ
  • 08.08.2024. 19:17

Федерални министар Рамо Исак наставља да "бриљира". И у томе му изгледа може мало ко на црту. Има се може се, том крилатицом се овај пут повео "ријалити министар“, како га у другом ентитету називају.

Исак се похвалио куповином 11 телефона, појединачне вриједности више од три и по хиљаде марака за запослене у ФУП-у. Купио их је, логично, новцем из буџета.

Док је њега има да се купује, каже, само најбоље и најквалитетније.  А откад се толико скуп телефон сматра полицијском опремом никоме није јасно, сем наравно Исаку. ''Човјек сутра'', како себе назива неће се ту зауставити. Трошиће се новац грађана и за скупље телефоне. 

"Сматрам да је то оправдано, сматрам да је то исправно, набавићу још одређену количину, ево сада чекамо да изађе нови 16, нормално да ћу набавити. Ја сам човјек који ради 24 сата, ја сам човјек који размишља о сутра, ја сам човјек који сам већ сутра, ја сам сутра, значи данас нисам“, каже министар унутрашњих послова ФБиХ Рамо Исак.

Не расипај се нашим парама, поручују му грађани. Шале али и згражавања на његов рачун, због оваквих изјава не мањка. Од тога да је ''полицајац из вицева'' па све до тога да је оваквог тешко наћи у двије државе. 

"Не расипај се нашим парама, то се може уложити у нешто корисније. Питај стручњаке да ли је нужно. Упс, да није стручњак којег си питао твој син Арнел, који се 'бавио зе технологијама'?“, упитао је један корисник друштвених мрежа.

Други поручује: 

"Рамо Исак је полицајац из вицева у версаће одијелу.“

"Код тог сам радио у Агенцији Кондор Секјурити у Зеници, дана ми стажа није уплатио, а хвали се!“, навео је један корисник мрежа.

У коментарима поручују и да је оваквог какав је Исак тешко наћи ''у обе државе''.

"Можда се код њега ради о посљедицама прекомјерног узимања стероида. Иначе, има симптоме јер стероиди утичу и на менталне способности“, додаје један корисник.

Да ће оваквих појава бити још, сматрају и новинари. Иако грађани Српске, каже Данијел Симић, не прате много наступе политичара у Федерацији сигурно знају да су имена која припадају кругу ријалити политике, Рамо Исак и Зукан Хелез. Друштвене мреже, политика ОХР-а па и амбасада у овој земљи, изборе су готово свели на ниске гране, до те мјере, каже Симић, као да они уопште нису ни важни. 

"Рамо Исак заиста припада кругу ријалити политике, с једном великом разликом у односу на Републику Српску. У Српској имамо политичарке инстаграмуше, класичне фолиранте у политици, метросексуалце и слично али немамо ријалити ратнохушкаче. Он је класични ратнохушкач“, каже предсједник Удружења новинара Републике Српске Данијел Симић.

Наслушала се јавност свега и свачега о Рами Исаку. Није велико изненађење и то што има пјесму о себи. Гдје и за шта иде новац из буџета Федерације америчкој амбасади сигурно неће пасти на памет да пита Раму Исака. А и зашто би, ипак је он федерални министар, а такви су им миљеници.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)

  • 23:50 Ноћни програм

    Ноћни програм