Federalni ministar

Ramo Isak nastavlja da ''briljira'': ''Policajac iz viceva u versaće odijelu''

  • Izvor: ATV
  • 08.08.2024. 19:17

Federalni ministar Ramo Isak nastavlja da "briljira". I u tome mu izgleda može malo ko na crtu. Ima se može se, tom krilaticom se ovaj put poveo "rijaliti ministar“, kako ga u drugom entitetu nazivaju.

Isak se pohvalio kupovinom 11 telefona, pojedinačne vrijednosti više od tri i po hiljade maraka za zaposlene u FUP-u. Kupio ih je, logično, novcem iz budžeta.

Dok je njega ima da se kupuje, kaže, samo najbolje i najkvalitetnije.  A otkad se toliko skup telefon smatra policijskom opremom nikome nije jasno, sem naravno Isaku. ''Čovjek sutra'', kako sebe naziva neće se tu zaustaviti. Trošiće se novac građana i za skuplje telefone. 

"Smatram da je to opravdano, smatram da je to ispravno, nabaviću još određenu količinu, evo sada čekamo da izađe novi 16, normalno da ću nabaviti. Ja sam čovjek koji radi 24 sata, ja sam čovjek koji razmišlja o sutra, ja sam čovjek koji sam već sutra, ja sam sutra, znači danas nisam“, kaže ministar unutrašnjih poslova FBiH Ramo Isak.

Ne rasipaj se našim parama, poručuju mu građani. Šale ali i zgražavanja na njegov račun, zbog ovakvih izjava ne manjka. Od toga da je ''policajac iz viceva'' pa sve do toga da je ovakvog teško naći u dvije države. 

"Ne rasipaj se našim parama, to se može uložiti u nešto korisnije. Pitaj stručnjake da li je nužno. Ups, da nije stručnjak kojeg si pitao tvoj sin Arnel, koji se 'bavio ze tehnologijama'?“, upitao je jedan korisnik društvenih mreža.

Drugi poručuje: 

"Ramo Isak je policajac iz viceva u versaće odijelu.“

"Kod tog sam radio u Agenciji Kondor Sekjuriti u Zenici, dana mi staža nije uplatio, a hvali se!“, naveo je jedan korisnik mreža.

U komentarima poručuju i da je ovakvog kakav je Isak teško naći ''u obe države''.

"Možda se kod njega radi o posljedicama prekomjernog uzimanja steroida. Inače, ima simptome jer steroidi utiču i na mentalne sposobnosti“, dodaje jedan korisnik.

Da će ovakvih pojava biti još, smatraju i novinari. Iako građani Srpske, kaže Danijel Simić, ne prate mnogo nastupe političara u Federaciji sigurno znaju da su imena koja pripadaju krugu rijaliti politike, Ramo Isak i Zukan Helez. Društvene mreže, politika OHR-a pa i ambasada u ovoj zemlji, izbore su gotovo sveli na niske grane, do te mjere, kaže Simić, kao da oni uopšte nisu ni važni. 

"Ramo Isak zaista pripada krugu rijaliti politike, s jednom velikom razlikom u odnosu na Republiku Srpsku. U Srpskoj imamo političarke instagramuše, klasične folirante u politici, metroseksualce i slično ali nemamo rijaliti ratnohuškače. On je klasični ratnohuškač“, kaže predsjednik Udruženja novinara Republike Srpske Danijel Simić.

Naslušala se javnost svega i svačega o Rami Isaku. Nije veliko iznenađenje i to što ima pjesmu o sebi. Gdje i za šta ide novac iz budžeta Federacije američkoj ambasadi sigurno neće pasti na pamet da pita Ramu Isaka. A i zašto bi, ipak je on federalni ministar, a takvi su im miljenici.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: