Делегат Клуба српског народа у Дому народа БиХ

Ковачевић: Шириће се списак оних који су сломили зубе о Српску и Додика

  • Извор: АТВ
  • 29.04.2024. 12:02

Делегат Клуба српског народа у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Радован Ковачевић рекао је да остало непримијећено да је посланик партије Наша странка Предраг Којовић, говорећи о томе да треба прекинути дијалог представника власти у БиХ, јер ће, како он каже, доћи до интервенције међународне заједнице, између осталог, у том контексту рекао и да очекује одлуке домаћег судства које ће одредити ко ће учествовати у вођењу БиХ.

"Из овога је потпуно јасно да су страни налогодавци срамног политичког процеса против (Милорада) Додика и (Милоша) Лукића, већ обавијестили Којовића и Тројку и о налогу за коначну пресуду, а која би, према Којовићевим ријечима, Додика очигледно требала елиминисати из процеса доношења одлука у БиХ", нагласио је Ковачевић.

Он је констатовао да је овим само потврђено оно што ми из Републике Српске говоримо од првог дана - да је једини циљ овог неуставног, антидејтонског и срамног политичког процеса искључиво елиминација Милорада Додика из политичког живота БиХ.

Кошарац: Ако ФБиХ не жели договор са Српском, шта друго преостаје него мирно раздруживање

Кошарац: Ако ФБиХ не жели договор са Српском, шта друго преостаје него мирно раздруживање

Међутим, нагласио је Ковачевић, оно што је још битније, јесте и да је наш одговор остао непромијењен - предсједника Републике Српске ће бирати или смјењивати искључиво грађани Републике Српске!

"У овом тренутку је можда много тога неизвјесно, али је зато сасвим извјесно да ће се ускоро ширити списак оних који су поломили зубе о Републику Српску и Милорада Додика", објавио је Ковачевић на друштвеној мрежи Икс. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм