Сташа Кошарац

"Зашто Ценић не објави списак својих финансијера, криминализација Додика у српском народу неће успјети"

  • Извор: СРНА
  • 20.11.2023. 15:22

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац упитао је "зашто транспарентна Светлана Ценић не објави списак организација и фирми које њу годинама финансирају" и додао да би то био "огроман посао, листа предугачка, ваља их све набројати и што би наш народ рекао, не би до Богојављења".

"Лакше јој је, наравно, написати твит у којем ће по ко зна који пут неосновано и без доказа напасти и лажно оптужити предсједника Републике Српке Милорада Додика.

Напише, па наздрави сама себи и тако у круг. Њој је то спој угодног са корисним. Угодно јер је извршила тражени задатак од својих финансијера, а њој корисно, јер, знате већ, стижу долари. И тако то траје годинама уназад. Није Светлана једини случај", објавио је Кошарац на "Инстаграму".

Он је истакао да "озбиљне напоре улажу странци да путем Светлане и њој сличних плаћеника, те разних квазиневладиних организација, криминализују лик и д‌јело предсједника Додика".

"Мало им је и то, па су се окомили и на његову породицу. Не либе се да на њихов рачун износе најгнусније лажи, неистине, инсинуације, сумануте тезе... Наравно, без иједног доказа, чињенице, документа", констатовао је Кошарац поводом објаве Ценићеве на свом налогу на друштвеној мрежи "Икс" у којој навела списак 65 фирми за које она каже да су власништву или под контролом предсједника Републике Милорада Додика.

Кошарац је нагласио да су грађани Републике Српске одавно препознали да су такве нечасне и бљутаве небулозе плаћене и финансиране од западних центара моћи.

"Циљ је увијек исти - криминализовати предсједника Додика и искривити слику о њему у српском народу. Господо, џаба трошите новце! Никако вам то неће поћи за руком. Милорад Додик је избор грађана Републике Српске", поручио је Кошарац.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Серија: Црна Гуја (12+) (Р)

    '''Серија: Црна Гуја (12+) (Р)

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Црна Гуја (12+) (Р)

    ''''Црна Гуја (12+) (Р)