Staša Košarac

"Zašto Cenić ne objavi spisak svojih finansijera, kriminalizacija Dodika u srpskom narodu neće uspjeti"

  • Izvor: SRNA
  • 20.11.2023. 15:22

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac upitao je "zašto transparentna Svetlana Cenić ne objavi spisak organizacija i firmi koje nju godinama finansiraju" i dodao da bi to bio "ogroman posao, lista predugačka, valja ih sve nabrojati i što bi naš narod rekao, ne bi do Bogojavljenja".

"Lakše joj je, naravno, napisati tvit u kojem će po ko zna koji put neosnovano i bez dokaza napasti i lažno optužiti predsjednika Republike Srpke Milorada Dodika.

Napiše, pa nazdravi sama sebi i tako u krug. Njoj je to spoj ugodnog sa korisnim. Ugodno jer je izvršila traženi zadatak od svojih finansijera, a njoj korisno, jer, znate već, stižu dolari. I tako to traje godinama unazad. Nije Svetlana jedini slučaj", objavio je Košarac na "Instagramu".

On je istakao da "ozbiljne napore ulažu stranci da putem Svetlane i njoj sličnih plaćenika, te raznih kvazinevladinih organizacija, kriminalizuju lik i d‌jelo predsjednika Dodika".

"Malo im je i to, pa su se okomili i na njegovu porodicu. Ne libe se da na njihov račun iznose najgnusnije laži, neistine, insinuacije, sumanute teze... Naravno, bez ijednog dokaza, činjenice, dokumenta", konstatovao je Košarac povodom objave Cenićeve na svom nalogu na društvenoj mreži "Iks" u kojoj navela spisak 65 firmi za koje ona kaže da su vlasništvu ili pod kontrolom predsjednika Republike Milorada Dodika.

Košarac je naglasio da su građani Republike Srpske odavno prepoznali da su takve nečasne i bljutave nebuloze plaćene i finansirane od zapadnih centara moći.

"Cilj je uvijek isti - kriminalizovati predsjednika Dodika i iskriviti sliku o njemu u srpskom narodu. Gospodo, džaba trošite novce! Nikako vam to neće poći za rukom. Milorad Dodik je izbor građana Republike Srpske", poručio je Košarac.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 08:00 Lovački saveti (R)

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Gola nauka, dokumentarni program

    ' Gola nauka, dokumentarni program

  • 11:30 Serija: Crna Guja (12+) (R)

    '''Serija: Crna Guja (12+) (R)

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.