Бањалука

Кошарац: Запамтите, Српска је вјечна, сачуваћемо је од којекаквих 'хелеза'

  • Извор: АТВ
  • 05.01.2024. 21:06

Република Српска је симбол слободе! Са поносом славимо њен рођендан, 9. јануар, Дан Републике Српске. Створена у миру, као израз воље српског народа, Српска је наша отаџбина, наша љубав и чувамо је, како наш народ каже, и од ала и од врана. 

Поручио је ово замјеник предсједавајућег Савјета министара Сташа Кошарац, након бројних напада на Дан Републике Српске од стране званичника из ФБиХ и разних странаца.

Он је истакао да ћемо Српску сачувати од којекаквих "хелеза" и Марфија, и Шмита.

"Чувамо је и сачуваћемо од и Хелеза, и којекаквих ’хелеза’, и Марфија, и Шмита и сличних сулудих појава, који попут лешинара вребају сваку прилику да нападну Српску, предсједника Додика, наш народ, све нас. Покушавају силом да нас покоре, у нади да ћемо постати њихови послушници. Уцјењују нас и бесрамно пријете, оспоравају наша Уставом и Дејтоном загарантована права", истакао је Кошарац.


Бака из Бањалуке годинама сама, за Божић јој је сада стигла највећа радост

Бака из Бањалуке годинама сама, за Божић јој је сада стигла највећа радост

"И онда очекују да ћутимо и понизно прихватамо њихове лоше намјере?! Господо, не иде то тако, неће вам проћи! Нисте нас застрашили, а своје пријетње окачите мачку о реп. Република Српска је вјечна!", додао је он.

Послао је поруку "иним хелезима, Марфију и Шмиту".

"Зато је порука иним ‘’хелезима’’, Марфију, Шмиту, алама и вранама: Што више нападате Републику Српску, њеног предсједника, народ и институције, све је мање БиХ. Сасвим је извјесно да ће се БиХ распасти, а Република Српска никад неће. Запамтите: Република Српска је вјечна!", закључио је замјеник предсједавајућег Савјета министара.

Пратите нас и путем Вибера